Pukul berapa anda bersarapan pagi?
Voice your Opinion
6 pagi
7 pagi
8 pagi
9 pagi
10 pagi ke atas (komen pukul berapa)

2286 respon

27 Balas

waktu hari biasa..hari bkje akan bekpes pada 7 pagi sebelum husband g kje dh siap2 bekpes sesm..ms hari sbtu ahad bekpes pling lewat 8pagi lmbt skit siapnye bekpes..😂😂😂✌sbb kena layan ank mengempeng dlu..sbb dia tw.ayah xkje ms sbtu ahad..tu galak sgt mengempeng lm2..😅✌take time mak ea nk siapkan bekpes..😂😂✌

Takde masa yang tetap. Kadang2 saya tak sarapan langsung min.. Huhu. Terus makan tengahari pukul 3. Kalau kerja shift 6am - 3 ptg, agak tak terurus diri sendiri disebabkan kesibukan kerja. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

kadang Jam 8 pagi ataupun 9 pagi ataupun 10pagi....aku sarapan...sebabkan aku kalau malam aku tak dapat tidur sebabkan perut ku kadang²macam tendang²

Sejenis yang tak reti sarapan hahaha selalu makan lunch terus, kalau sarap pun lewat dalam pkl 10 pagi

sebab makan ubat.. lpas 2 jam baru boleh mkan.. jam 10 llu cam tu

11 mcmtu bru nk mkn😅 kdg2 tgh hari bru rasa nak mkn

paling lewat sarapan pkl 12 tghari lebih. 😌

Sy tido lewat so plg awl kol 9 sy bgn

ikut masa. Kadang 8 9 10. Depends.

Pukul 9 kadang awal kadang lambat