Bleeding Show

Pukul 4 pagi tejaga dari Tido. Nak kencing tapi keluar sekali darah merah fresh. Kelam kabut gerak mak abah nak antakan ke hospital. Yelaa. Tanda dah turun darah tapi Tak sakit contraction. Jumpa doktor siap jolok bukaan. Takde bukaan langsung . Ctg perut result No pain contraction langsung. Baby gerak helok. Doktor suruh balik tunggu contraction pain atau darah keluar lagi atau air ketuban pecah baru datang segera ke hospital. Sekarang balik umah rehat dan menanti tanda tanda lain. Ada yg macam Saya Tak?? 39 minggu 2 Hari. Due 19.3 2020

1 Balas

Masa anak 1st saya macam ni. Mula tu excited la nak beranak tapi tak sakit. Rupanyaaaaa.. Hmmm balik rumah tu seharian menahan sakit. Esok malam baru bersalin.