Bintik2 merah di muka..

pukul 12 malam semalam muntah lepas 5 minit makan ubat.lepas muntah tu keluar bintik2 merah dekat muka,ingatkan pagi hilang tapi bila bangun bintik2 tu masih ada.sebelum ni tak ada alahan dengan ubat pun.normal ke bintik2 tu ? Bintik2 tu akan hilang tak?macam mana nak hilangkan bintik2 tu? Pertama kali kena,selalu muntah tak ada keluar apa bintik2 pun.

3 Balas

mkn ubat ape tu ye?sy ari tu mkn zincofer..bile lps mkn je muntah then akan naik bintik2 merah seluruh muka.dlm 2,3 hari jgk la nk hilang

4y ago

Saya makan zincofer tapi sekarang dah tukar iberet sebab hb tak naik2 bila makan zincofer😅

awak muntah teruk ke? bintik merah selalu muncul bile terlalu kuat tekanan msa muntah tu. sy pnh kena mcm tu. muntah smpai merah muka

4y ago

ye btul..sy pn mcm tu.lps muntah,muka merah n brbintik

Maybe ubat tak serasi dgn badan