Ganti Puasa

Puasa tahun ni sy cuti selama 7hari..Bila ye agaknya waktu y tbaik untuk sy ganti puasa.Kandungn 19w2d.Due 16/3/20.Agak risau nak ganti,ni kandungn kdua slps kgguran tahun llu.

10 Balas

Mcm saya skrg dh 17 minggu 4 hari. Dah start ganti puasa dari minggu lps. Buat selang sehari, Inshaa Allah okay. Tapi baby kurang gerak sikit lah sbb kita tak makan kan. Bila saya try tekan perut, baru dia gerak2. Alhamdulillah lps tekan tu active pulak 😂