Ganti Puasa

Puasa tahun ni sy cuti selama 7hari..Bila ye agaknya waktu y tbaik untuk sy ganti puasa.Kandungn 19w2d.Due 16/3/20.Agak risau nak ganti,ni kandungn kdua slps kgguran tahun llu.

10 Balas

Mcm saya ganti smnggu 2 / 3 hari. Buat sikit2. Jgn buat straight terus. Okay je. Sahur mkn oat semangkuk dgn pisang sebiji. Minum susu. Minum air kosong. Mmg kenyang smpai berbuka. Cuma haus jela. Tp boleh je tahan. Heheheh.