Ganti Puasa

Puasa tahun ni sy cuti selama 7hari..Bila ye agaknya waktu y tbaik untuk sy ganti puasa.Kandungn 19w2d.Due 16/3/20.Agak risau nak ganti,ni kandungn kdua slps kgguran tahun llu.

10 Balas

alhamdulilah tahun ni dapat puasa penuh dalam mengandung, lepas yg pertama bersalin awal ramadhan. 😅 tips, bangun sahur, makan nasi, minum susu, mkn ubat. jangan lupa minum air masak secukupnya masa sahur. in shaa Allah boleh.

4y ago

Sis bekerja ke suri rumah?