Ganti Puasa

Puasa tahun ni sy cuti selama 7hari..Bila ye agaknya waktu y tbaik untuk sy ganti puasa.Kandungn 19w2d.Due 16/3/20.Agak risau nak ganti,ni kandungn kdua slps kgguran tahun llu.

10 Balas

Ramadhan last year I'm 2 months pregnant, jd sy x puasa the whole month tu sbb risaukan baby. It's my 1st pregnancy so tak berani ambil risiko.

4y ago

Not sure. Sbb sy mmg x puasa time preggy. Cuba la puasa kalau nk jugak. Tp tunggu tima bayi gerak kot. Time tu kita dpt agak bayi ok ke tak. If rse penat or baby kurang gerak tu buka la puasa. Xpe kita preggy ni ad rukhsah.