Adakah anda dapat puasa penuh tahun ini?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4041 respon

34 Balas

Puasa nnti mgkin kndungan baru 3 bulan lebih 4 bulan mcm tu☹️jadi x pasti. sy hrp dpt lahh sy cuba.. Ada x ibu2 pregnant yg usia kndungan mcm tu berpuasa?

xdpt. .sbb btl2 br abs pntg . .elok abs pntg ttba period. .dpt puasa dlm bbrpa hari je. .j uh nk mngnty 😆

Tahun lps x... 4 hri mgnti puasa. Tahun ni moga2 penuh puasa.. Aamin #TAPSupermoms #TAPactiveusers

time pkp tu la last period.. puasa pertama 😊😊😊 rupanya lepas tu pregnant

Xblh puasa langsung. Alahan truk dr 3 hr sblm puasa sehingga 7+ bln... Trukk

tak penuh,atas masalah kesihatan. baby kurang gerak & hampir pitam.😢

Tak penuh sbb ada terskip sahur.Kalau bangun sahur,mmg dpt tahan puasa.

thn lepas ye penuh sbb preggy ank first (time pkp umh mil)

Setakat ni belum dapat berpuasa lagi. Tapi demi anak..

Tak puasa lansung sbb bersalin awal puasa 😁😌