Buka 1cm

Ptg td pergi emergency sebab klinik suspect air ketuban kurang. Alhamdulillah, bila doktor pakar check air ketuban mengcukupi. Doktor siap check jalan. Dah buka 1cm. Tapi doktor suruh balik dulu sbb tak da keluar tanda atau sakit. Siapa ada pengalaman mcm ni? Dah buka 1 cm.. Agak2 bila buka lagi atau pengalaman2 yg lain?

1 Balas

Bila dah sakittt, bukaan akan bertambah... Fuhhh..

5y ago

Kalau tak rasa memulas, x pecah air ketuban, xde darah lendir walaupun sikit.. X perlu lagi..