details scan

Ptg ni nk bt details scan..hrp baby sihat dan blh tgk jantina baby..baby d hrp beri krjsama ye? Pnh mimpi baby boy..tpi xtau la tu..nama pun mimpi kan..mainan tdur..plg utama skli hrp dia sht je la..cergas sgt dlm prut skrg ni?

2 Balas

Sis dh berapa week? Sy pun nk buat detail scan dlm bln ni. Skrg 20w . Haritu growth scan ade nmpk dh boy doc kata. Jelas sgt. Hehe

4y ago

Trma ksih..hehe..nti 2/1 dktor sruh dtg scan lgi..klu confirm pmpuan dh blh la cri brg baby..hehe🤭

Semoga d prmudhkan urusan

4y ago

Trma ksih..alhamdulillah..smua ok😍