Nak tnya.saya dh 7minggu tapi scan kantung nmpk kcik ja.normal ka mcm ni?doc sruh scan balik lg 2mgu

3 Balas

saya waktu mula² nak pastikan pun scan d poliklinik, 6 minggu masih nampak kantung ja pastu Dr suruh dtg scan lg di mana² klinik utk 2 minggu akan dtg. Slps 2 minggu tu, alhamdulillaah ada dah nampak perkembangannya. Btw saya ibu baru hehe bakal lahir anak pertama, insyaa Allaah.

boleh jadi awak ovulasi lambat dari expected. tunggu je lagi 2 minggu, scan semula. selagi perkembangan baby lagi 2 minggu ni selari, normal je. jangan risau, doa banyak2.

dekat scan tnjuk brp minggu?