Assalamualaikum..ada x mumies kantung macam ni? X bulat?

Sy dalam 6w..doc suruh mai lg sbb baby x nmpk...kcil sgt...ada kantung dan yolksac je...doc ckp normal..smua ok... Alhamdulillah...doakan sy ya smua...#seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

Assalamualaikum..ada x mumies kantung macam ni? X bulat?
4 Balas

InsyaAllah normal sis sebab baru nak terbentuk . Mcm sy masa scan 5week sampai doc klinik swasta tu ckp kandungan tk menjadi (firstmom). Tipu la tak sedih kan menangis juga la dua tiga hari tapi tk berhenti berdoa supaya kandungan sihat dn membesar dgn baik. Alhamdulillah masa buka buku pink 9week dah nampak baby dgn heartbeat sekali . Yangpenting doa dan yakin je sis . Awk jangan putus harap . InsyaAllah yg baik2 saja

6mo ago

aamiin...terima kasih awk.. 🥰

sy pun mula2 scan kantung xbulat doktor bagi duphaston sbb sy ada sejrh keguguran 2kali. dktor kata ok je ni dtg lagi 2w alhamdulillah dh cantik n dh dgr heartbeat baby. alhamdulillah. doa baik2 sis. banyakkan rehat ye. moga baik2 semuan enjoy the journey

6mo ago

insyaAllah..tq ye awak. ❤️

waalaikumsalam sis...sy pun x psti..aamiin2 moga kandungan ok...kalau doc bgtau ok..insyaAllah ok jgn risau ye

6mo ago

tq awak 😘

waalkmuslm..normal

6mo ago

tq awak..🥰