Baby Girl Atau Baby Boy?

👀 Psst....mak-mak yang tengah pregant! Nak tanya, dah scan gender baby belum? Haa, kalau dah cuba share sikit bakal lahir bayi yang mana. Anda geng PINK atau BLUE? Cepat, komen kat bawah! ⬇️

Baby Girl Atau Baby Boy?
114 Balas

dah ada 2 boy 1 girl..ikut nak girl..tapi rezeki dapat 1 bodyguard lagi.. Alhamdulillah..Terima hati ng lapang 😊

Gak tahu lagi bila dapat baby janji dia sihat janji anak yang solehah solihin janji dia cerdik. cerdas insya allah

dah scan ari tue dia MCM sembunyi...28 NIE scan lain ..kalu sembunyi jgk tunggu jer la sampai lahir ..

Xthu bby girl ke bby boy , dh 2 kali scan tp xnmpak 😅 die xnk tnjuk kot kt mama die , nk bg suprise 😂🫢

38w baby girl.. due 01/06/24 Menunggu hari jak lgi🥰🥰 Anak sulung Boy 7 thn lbih.. Kedua Boy juga 4thn..

tnggu hari nak bersalin.. gender baby pn xthu.. Hehe bnyk ckp boy.. xthulah tnggu je lah berslin nti.. hehehe

harap yg ketiga ni girl la sbb dah dua boy 🥰 kalau boy jugak alhamdulillah terima je meriah la rumah 🤣

tak pasti msa scan doc kata mgkin gegirl sbb tak nmpk bebird.. harap gegirl la anak no 2 sbb yg no 1 boy.

inshaa allah bby boy.. alhamdulilah penantian 12tahun.. smoga allah permudahkan sgala nya.. #18week

Alhamdulillah Baby Boy Seperti Apa Yang Saya Dan Suami Impikan Untuk Kehamilan Yang Ke-3 Ini ☺️