Baby Girl Atau Baby Boy?

👀 Psst....mak-mak yang tengah pregant! Nak tanya, dah scan gender baby belum? Haa, kalau dah cuba share sikit bakal lahir bayi yang mana. Anda geng PINK atau BLUE? Cepat, komen kat bawah! ⬇️

Baby Girl Atau Baby Boy?
114 Balas

tak scan lg.. buku pink pun belum buat lg 🤭 baru jer dpt tahu pregnant tu pun check sdiri ☺

baby boy insyallah ...ank no 3 penantian 5taun....ank no 1&2 girl....insyallah no 3 boboi ....

16week.. belum scan lagi.. Girl or Boy mana2 pun boleh yg penting Baby sihat.. ☺️☺️

baby girl scan aritu doktor ckp girl alhamdulillah moga sihat sempurna la dia lahir nnt

em kita belum scan jantina dia .. tak sabar nak scan and nak tau jantina 😍

in shaa Allah baby girl. sebab first abang. yang kedua ni scan girl. aaminnn

tak sabar nak tunggu part ni 🥰 boy/girl tak kisah, janji sihat 😇

brpa week scan nak tahu gender?

4mo ago

21 week scan baby baru tahu

Baru 15w..firasat kata girl 😂

4mo ago

Tak scan lagi utk gender..

hmm 3 kali scan tetap mistri apa jantina 😩😂. surprise btl