TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

bagi pendapat saya menghias diri ini adalah sangat penting dalam membentuk sesuatu mood bagi pasangan suami isteri. Jadi cara terbaik adalah dengan berhias supaya nampak sentiasa cantik di mata suami , kemas dalam berdandan , wangi boleh buat mood suami happy sahaja tengok kita mood always akan rasa tenang dan menambahkan kasih sayang suami isteri terutama ketika berdating bersama di waktu malam . selain itu ia akan buat suami rasa wah isteri nampak sentiasa menawan serta suami akan sentiasa mood rindu bila teringat isteri dan akan sentiasa nak bersama dengan isteri..suami saya juga jenis yang menghargai apa yang kita lakukan untuknya..dia seorang jenis yang rapi dalam segala hal.. wangi kemas ...pendek kata dalam hubungan ni dua2 perlu lakukan sesuatu untuk pasangan ..supaya kekal bahagia sampai bila-bila dan sentiasa menghargai satu sama lain... ingat setiap hari adalah malam pertama untuk kita..bukan masa jadi pengantin sahaja..tapi dah jadi pengantin lama pun boleh di kategori tiap hari adalah malam bermakna untuk pasangan..jadi kita berhiasla untuk suami..supaya boleh nampak cantik menarik di mata suami..suami kata tiap hari sayang..chewah dah macam iklan tv pula dah..hehehe❤️