A successful delivery

No one can promise you that giving birth will be easy. Thank you Lord, nakaraos na. I’m encouraging everyone to respect women, they deserve to be respected. Our baby girl ☺️ EDD: Jan 7, 2021 DOB: Dec 15, 2020 Thank you Lord for giving me a child, all the praises are Yours, all the glory are Yours and all the honor are Yours. Have a safe delivery everyone! 💕

A successful delivery
61 Replies

Edd ko is january 3, 2021 momsh. Mas nauna ka pa sa akin. Sana ay makapanganak na din b4 christmas.😟 pero iba na pakiramdam ko ngayon, lagi naninigas tiyan ko pero hindi masakit..😟

3y ago

Sana nga din po momsh.. Ang hirap na maglakad at matulog.. 😟