hello world

You came as a miracle and you'll be God's most precious Blessing to us. Thank you Lord for granting us the chance to be her parents. You are worth every pain my Zhavie love! EDD feb 25,2020 DOB feb 16, 2020 via Normal delivery. ??

hello world
48 Replies

Congrats Cantwait to see my L.o But I Dont Have His Name Yet.. Baby boy sya Hirap makapag isip

congrats po sis❤❤ same tau ng EDD feb 25. but still waiting ...

4y ago

Thank you sis. Malapit na yan sis.

EDD co feb. 25 din.. until now waiting padin 😅 congrats mamsh

4y ago

Thank you. Malapit na yan sis. Lakad lakad lang patagtag para mapush down. At bumuka lalo anh cervix.

Congratulations for the safe delivery😊

congrats momsh sana ako na sunod manganak💖

Ganda ganda ni baby. Congrats po🙂

Congrats sis..ang cute ng baby mo.

congrats mamsh ang cute ... 😍

congratz po..😉

Congrats tangos tangos naman ni babyyyy

4y ago

Thank you po.😍💖