Mana antara jenama produk kecantikan yang ibu-ibu guna?
Voice your Opinion
Maybelline
L'oreal
NARS
Estee Lauder
Lain-lain (sila nyatakan)

3877 respon

144 Balas

Isteri jarang make up, saya pun tak galakkan make up, tanpa event2 penting kecuali bila saya di rumah, boleh make up2, di luar xperlu tunjuk sesiapa. 😊

saya tidak menggunakan mana² jenis produk kecantikan sbb suami saya tk benarkan saya solek dia tk suka saya bersolek dia suka saya muka neutral...

mary kay..ibu2 kalau ada yg berminat boleh pm sis ye..sngt selamat utk ibu mngandung jg sbb dperbuat drpd tumbuh2an..0137172625

Skin Care - Avene Foundation - Maybelline Super Stay & Fit Me Compact Powder- Maybelline Super Stay & Fit Me Lipstick - Loreal

Langsong tak pkai😂😂😂😂😅😅😅.. Pkai pon vaseline jeeerrrrrr 😅😂🤣

Lain2..campur2 dr UD,mac,becca,kvd,sephora,zoeva,silkygirl,elianto,maybelline & loreal..

MYLEA. Produk tempatan tapi kualiti setaraf antarabangsa 🥰 #MyleaByKakAtie #Mylea

KARE cosmetics sebab sesuai dengan sy yang kuat berpeluh ni. ❤️

Hanya pakai lip tint dari wardah dan sunblock dari the plant base.

O. Two. O sbb harga marhaen tp kualiti produk setanding yg mahal