ank ke-3,harap tak sangkut kencing manis

Prgnt 22week,tp ukuran bby dah size 27week.air ketuban lebih..sepatutnye repeat minum air gula 28week,tp sbb berat asyk Naik je,kne repeat minum air gula lg 2mnggu..da control mkn pon berat stil Naik mencanak..harap tak sangkut MGTT nanti?

ank ke-3,harap tak sangkut kencing manis
5 Balas

Hi sis boleh tahu apa result sis masa kena repeat minum air gula sbb naik banyak berat badan? Sangkut tak? Saya kena repeat selasa ni nervous pula huhu

5y ago

Kali ke2 minum xsngkut...ok je..normal

Try peria katak blend dengan epal hijau... Org petua kencing manis tak lekat

Senoga dipermudahkan mommy. ❤️

Previous pregnancy ada gdm tak?

Ni detail scan ke sis