Minum Air Gula

Assalamualaikum semua.. Sy preggy 16w n lps minum air gula result sangkut k. Manis.. This is my first ime cekup gov n First ime jgk kne k. Manis.. Sy nk Tanya pndpt mommy2 yg dh ada pglm btl ke kalau masa buat bsp nnt kalau ada result sangkut 1 kene repeat buat bsp lg.. Hr2 puas sy control mkn n lapar Sgt.. Tlg bantu..

1 Balas

salu nye buat bsp 2 minggu sekali sis dalam sebulan , , time cek bsp try kontrol makan .. dulu pena gak kontrol sambil2 tu minum air limau je tayah letak gula tapi result sama je last2 kena paksa insulin