Prenatal Vitamin And Obimin

Hi, previously my private doctor gaves me prenatal Vitamin. N yesterday nurse from KK gaves me obimin. Can I take this together?

1 Balas

Sy baru tanya doc pakar hal ni smlm. Sy ambik obimin saje start 13week smpai skang 21week.ade org ambik obimin n folic asid.doc explain kat sy kalau hb ok tggi xperlu ambik folic asid..sy hb alhamdulillah tggi jd doc saran kan ambik obimin sje.better tanya doc dulu mummy...dia lag tahu keperluan kite..apa2 pun tc dear

5y ago

😘ok tc mummy