ingin tahu

Pregnent 16w... Dh boleh rs apa kt perut... First bby.. Selalunya brpa week bleh rasa pergerakan bby...

2 Balas

Dalam 4-5 bulan da boleh rasa movements baby.. sis just kena alert and kena tau pergerakan baby cmne.. Kadang lerherakan baby terlalj halus sampai kita x persan. Yel baby masih kecil lagi. By 7 bulan mmg sis ta boleh tau da.. Harap membantu..

Boleh je dh rse sikit2 gerakkan..Tpi ade stgh tu lmbt sikit nk rse..So jgn isau fikir positif..Sye pon ade lmbt rse dlm 18w xslap..Tpi anak sht n aktif mlm2...