hai.. I'm new here

saya nk tanya bila kita dpt rasa pergerakan bby..16 week.. First bby

10 Balas

Same here. 16 weeks. Smlm tny doc, doc ckp biase 1st pregnancy 20weeks keatas br rase kalau bwh 20weeks rase, tu imaginasi kite je.

5y ago

xknla imaginasi klau duk rasa tiap2 hari gerak2 dlm perut.doc mna la yg ckp mcm tu.lain org lain perutnya.mngarut betul.jgn sbb kita xrasa,kita ingt org lain pin xrasa jugak.siap boleh ckp imaginasi bgai

setiap org xsama..mcm sy ank first 20w bru rs..yg scnd bby 16w rs dah..

Sy time 17w6d dah rasa baby bgerak untuk first time dan first baby 😊

Macam saya 18 week dah rasa baby gerak. Tapi halus je dia gerak.

hai..if me..dh dpt rasa when msk 19weeks..hihi

Sy week 18 gitu dah rasa.. baby first jugak..

sy first baby jugak..dlm 17w gitu baru rasa..

Sama lah 16 weeks and have the same thoughts.

Mcm saya 17,18w macam tu la

utk sy 19w br rs..