Ingin tahu pergerakan bby dlm perut

Hai mommy semua.. nk tanye biasa pergerakan bby dlm 21 week.. mcm mne ye?.. adakah pergerakan nye kerap atau jarang2.. klau kurang gerak dari biasa adakah normal sbb biasakn kiraan utk bby gerak 27week.. apa yg biasa mummy buat utk aktif kan gerakan bby #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

21w gerak2 halus, kdg xperasan..klu kuat pn sekali dua shj. Makin lama nti awk akn perasan pattern kick bby. Masa 28w nnt nurse kk akn ajar kira gerak 10x yg btul.

2y ago

gerakkn halus tu biasa nye kerap tak sis..