Getting quality sleep is difficult while you are pregnant. Do you agree?
Voice your Opinion
Strongly Agree
Agree
Neutral
Disagree
Strongly Disagree

2859 respon

16 Balas

ѕaya yg jenιѕ ѕυĸar тιdυr..darι zaмan reмaja ѕaмpaι da мelaнιrĸan..ĸlo dapaт тιdυr ѕejaм dυa тυ..ѕyυĸυr ѕgт..nιĸмaт хтerĸaтa...pelвagaι cara ѕy cυвa naмυn тeтap ѕaмa..ѕĸrg anaĸ ѕy jg вergιтυ..ada ѕapa2 вoleн ѕυggeѕтed..υтĸ тιdυr yg lвн вerĸυalιтι

Lebih lebih lagi malam susah nk tidur sebab bayi dalam perut aktif

Saya tidur 3 jam je 1 hari mata segar tak boleh tidur 😅

exactly agreed

Strongly agree

😭😭

neutral

Agree..

Setuju