Lapa sentiasa

Pregnant & lapa mmg tak boleh dipisahkan ?? kekadang baru lps mkn nasi pun lapa lg.. mulut ni nk mengunyah jer ? persoalan nye sekarang.. nak tahu jugak mommies kat sini selalu mengunyah ape time lapa? Bende2 berkhasiat ke? Mcm risau jugak gula or berat naik mendadak sbb asyik mengunyah jer ? tgh mlm pun sama.. dah tdo tp blh terjaga sbb lapa ??‍♀️ mommies kat sini pun samake? Share la menu ape yg mommies sume mkn?

1 Balas

Lps mkn nasi sya akn attack mknan mnis pulak 😆 xthu mmg suka sgt mknan mnis.. tpi make sure lps mkn tu,pbanyakn mnum air ksong utk cuci balik

5y ago

Tuk cuci buah pnggang sis