Mmng klau pregnnt ni slalu rasa lapa ke?Misi suruh kwal pemknn sbb brt naik,nk ngis kdang asyik lapa

2 Balas

bnykkn makan buah... kalau lps mkn meal ttp jgk lapa..blh amalkan makan kurma... insyaAllah blh kurangkn lapar... sy selalu amalkan kurma.. alhamdulillah.. menjadi.. 😁☺️☺️

Pregnant ni selalu buat kita selalu lapar hihi🤭 boleh je makan tapi jangan makan macam meal utama. Kalau lapar makan je biskut ke roti ke buah ke atau makanan yg ringan😋