air gas

pregnant kli ni. mcm kerap mnum air gas ngn teh o . hmm sya cba elak. tpi x boleh. mnum air kosong mntah. mnum oren lidah jdik luga. cmne nihh.

22 Balas

Sya hnya minum air suam..susu..milo..seceal milk..yg lqin mcm kopi pun ada minum tp cukup 3 sudu ..itu pun seminggu sekali je..

Kalau saya elakkan terus air gas tu..tp kalau air teh saya minum jgk..cuma jarang2 la..bukan selalu..sbb takut angin n gastrik

Minum air masak campur perahan asam limau kalau loya Sis. Jgn air manis apatah lg gas. Teruk nnty kalau kne kencing manis

Mnum teh o. Jgn mnum air gas. Mnum la teh o banyak2 haha. Air gas je jangan.

Mmg sdp. Tp kena control. Sy dlu pn sama. Tp control. Paksa minum air masak.

Kakak sy penah keguguran masa 4bln sebab minum 2 teguk air gas oren..

huu....jgn la amalkan air gas...kne fikir bby jugak sis...😑 sian die...

Saya pun mmg suka minum air gas, sbb rasa lega bila dapat minum

Bahaya ayaq gas.ayaq manis takut kena kencing manis

Minum air sunquick sis. Jangan minum tea.