test upt sblm period date

Pregnant ke klau kita check test pregnant sblm period date, tp test upt ada garis samar2..perasaan ingin tau mbuak2..mohon pcerahan ibu2..

5 Balas

Double line samar2 sebelum due period pun boleh valid. Sy sebelem ni seminggu sebelum tarikh period dah double line.

4y ago

Amin. Mudah mudahan.

inshaallah preggy sis . sy pn prnh test seminggu sblm tarikh period . sy preggy tp kandungan ggur masa 10week

4y ago

moga ada rezeki utk kita sis.. insyaaAllah aamiin

sy cek 5 hri sblum period...alhamdulillah positif

4y ago

samar2 ke terang sis

Ni sy check smgu sblum period xsilap

4y ago

Ye, 22w dah, sy buat upt masa 1st raya 4hari ke 5 hr lpas due period

Boleh

4y ago

aamiin..moga ada rezeki utk sy.. insyaaAllah