+VE SEBELUM DUE PERIOD

Sy test upt positif. Due date period sy 15.9.. Betul ke sy pregnant atau upt boleh detect period?

+VE SEBELUM DUE PERIOD
7 Balas

Saya pun cek before due period. Then 2 3 hari lps lewat period sy cek blk guna clear blue digital. Alhamdulillah mmg pregnant

Tahniah.. Ada tu sis.. Sma mcm sy juga test 5haribsblum duepriod.. Skrg dh 31 mnggu☺️. Kita tk kn test klau tk tgerak rasa hti..

Tahniah. Positif tu sis. Sy pun double line seminggu sebelum due period. Skrg dah 5 bulan dh.

btol la tu tahniah. sye pon cek upt sblm due period

4y ago

sy tkut kecewa. ada jugak yg kata tu nk period jugak

positif dh tu sis...tahniah jaga diri baik2 ♥️

4y ago

tq sis😘 insyaallah

betol da too sis..xde lg upt detect period

tahniahh siss