Penat tidak seperti sebelum ni

Pregnant kali ni rasa penat dan mudah rasa nak tidur. Tak mampu nak berjaga lama². Pantang masuk kerete mesti mata mengantuk. Baru pregnant 5 minggu. Mommy² semua ada tak macam ni?

3 Balas

Biasa tu sis. Badan byk bekerja nak sedia utk kehadiran baby. Sy sepanjang stakat pregnant ni, mmg mudah letih. Slalu mudah bjaga malam, ni mudah plk nak lena bila masuk je malam

3y ago

hehehe..badan penat tak boleh bincang.. terima kasih sis..

Yup normal. Ni sy pun 2nd preggy, kejap2 rasa mengantuk. Dengan nak jaga yg 1st baru 1y2m 😅

awal2 mmg mcm tu. tido je manjang