ketam

Pregnant boleh makan ketam?

6 Balas

saya mkn je. fav sy 😊. cuma sblom preggy dlu seafood mcm udang n sotong x leh sbb alergy. sejak preggy ni alergy hilang. tu sakan dok mkn skrg 😅.

6mo ago

sama lh sekarang dah boleh mkn

Baru je kelmarin makan ketam.. Rasa terliur dengar nama ketam tu😂😂 nk ketam masak lemak tp suami bawak p mkn shellout.. Jadila.. Haha..

Sy mkn je. Byk kali. Alhamdulillah xd pape. Tp tgk jgk. Setiap org ketahanan badan nya lain2

Sy mkn je seafood sis tp x slalu. Dlm sebulan sekali dua macam tu je.

saya makan je sis ,alhamdulillah takde apa apa .ketam tak harmful pun

x d galakkn sis

5y ago

Sy pun xtahu ketam xboleh mkn..sbb apa yek dear