Skin problem

Hi nak tanya, since i pregnant ni habis muka i breakout teruk smpai ada biji ii jerawat yg sakit tu, i runsing nk hilangkan jerawat tu dlm masa terdekat ni because i kena prepare dgn majlis kahwin but tiba ii i dpt tau i pregnant n muka i breakout so ada suggested product tk nk hilangkan jerawat? Maybe sbb hormone ke..#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Normal kot tu biasala hormone kan. Saya pula mcm takde beza dari sblum pregnant and selepas🤣 dah 5 bulan skin nmpak biasa je mcm sblum ni.

11mo ago

yeke alhmdulillah la sis bestnyee

ya hormon. ada org makin flawless ada yg berjerawat. normal je. kalau nak mekap nanti make sure ingredients mekap2 tu pregnancy safe.