Boleh ke perjalanan dari kelantan ke terengganu? Kandungan 3 bulan lbh

Pregnant 3 bukan blh naik kereta lama-lama?

2 Balas

boleh je. jnji every 2 hours perjalanan kena berhenti rehat. and jln cantik mksd nye bulan jln yg byk berlubang buat kn kite terhentak dlm kereta. boleh bwk bantal utk alas kan pinggang. mcm sye 2m masa raya hari tu dri jb ke perak. alhamdulillah xde ape. standby plastic kosong dlm beg. incase kalau nak muntah. bwk buku pink sekali kalau berjalan.

perut kecik lg 3m tuu.. sy 4m & 6m naik superbike ngan husb pg bjalan.. 8m naik bas tbs- ktrengganu.. tp 8m tu perut dah besau, x digalakkan jalan jauh..

2y ago

sy bkn naik motor, naik kereta. kelantan ke terengganu xde jauh sgt