Travel

Hi mommies. Nk tnya, kalu kandungan dh 3 bulan blh tak kte gi jalan2 makan angin? Sy dok Seremban nk gi jalan2 Terengganu. Agak jauh sedikit blh ke?

3 Balas

boleh. sye masa raya hari tu 2m travel jb to perak. tpi every 2 hours kena berenti. lurus kan pinggang dulu. make sure jln yg di lalu tu jln elok, xde lubang² menyebabkan kite terhentak. sye standby plastic kosong dlm beg. incase nak muntah tgh jln tu. lps tu bwk sekali buku pink.

Kalau dah masuk bulan ke4 kandungan (1st trimester dah habis) then safe to go.. tapi avoid bumpy roads...

ok ke kandungan awak masa travel tu??