Tekanan darah rendah

Pregnant 23 weeks. Harini tibe2 kepala sy miong berpusing bile nk baring. Dah makan zincofer kul 11 td. Bangun Slow2 duduk kejap utk tenangkan diri. Ape perlu buat dlm keadaan mcm ni.? Perlu mkn Ape2 ke mcm buah jambu, kerang. Tp kalau semua dah makan n miong berpusing ni datang lagi nanti, normal jugak ke?

2 Balas

zincofer tu xsesuai... awak amalkan makan sayur bayam.. mkanan tggi zat besi.. btw better beli yg brperisa kat farmasi