sakit abdomen dan perut

Hi preggy moms ??‍♀️ sy skrg dah 22weeks..nak masuk 23weeks..masalah sy skrg ni sy rsa bawah perut sakit..tak boleh duduk lama..nak bangun dari baring pun ada susah sikit..adakah ni kesan drpd bersama husband atau mmg mcm ni klu baby membesar?

1 Balas

Now saya pregnant 23 weeks.. .last week ada jumpa doctor tanya, dia kata normal jee sakit2 tu sebab baby tengah membesar.. .unless ada bleeding or sakit yang amat sangat, dia advice untuk buat checkup time to time..

5y ago

.kalau baby tendang makin sakit, pergi laa check.. .risau kalau ada sebab lain.. sebab lain orang, lain rasanya..