Sakit rusuk

Sy dah 39w. Skrg ni setiap kali duduk dan baring mengiring mesti sakit sgt rusuk. Mcm mana ye nk kurangkan rasa sakit ni.. sy sampai tidur duduk skrg ni tapi still sakit sangat jugak.. rasa mcm baby besar sgt skrg ni sebab sebelum ni boleh lg nk tido mengiring tak sakit sgt rusuk. Start 38w sakit2 rusuk. Sampai menangis kadang. Mcm mana nak buat ye.. baby pulak sedap lg dduk dalam perut takde tanda2 nak keluar pun lg.#pleasehelp #firstbaby #advicepls #1stimemom

1 Balas

Memang normal sis sbb dia pressure semua yg ada dlm badan kita sbb dia dah makin besar 😁

2y ago

tu la.. ada cara tak nk kurgkan sakit? makin hari makin sakit rasa 😅