Sakit ari²

Ade ke mcm sy sakit ari² bila berjalan. Klu duduk/ baring x sakit. Perut pun kerap mengeras jugak. Sekarang dah 38 minggu 6 hari. Tiap hari pujuk baby ni keluar cepat tapi dia suka agaknye duduk dlm perut ni😂

2 Balas

macam mana ye rasa perut mengeras? saya first baby,.confused juga, btw saya pun dah 38 weeks +, tunggu tanda, tapi sakit perut manja², buang air besar, lepas tu dah tak sakit 😅

12mo ago

baby tu dlm perut mengeras je. mmg rasa x selesa. alhamdulillah sy da selamat bersalin 26/4. semoga dipermudahkan jugak urusan awak utk bersalin nnti🤗

mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo ago

alhamdulillah 😍selamat berpantang puan..