11Weeks 4Days

Preggy Kali ke3 Ni.. timbul tabiat malas nak mandi 😅.. 1x sehari je.. tapi Kita cuci lah part2 YG sepatutnya ye.. x pun lap2 bdn je.. Ada ke YG mcm Saya Ni??? Kita duduk umah je.. Baby boy ke girl Ni??? 😅😅

2 Balas

sy pun sama mls mndi...sdgkan sblm preggy sy org yg rjin mndi...plg krg 3kli...kdg 5 kali shri...skrg nak mndi tu becinta btl...shampoo mls, gosok gigi mls..deodorant tu sb tkt bdn bebau je...klu ikut hati xnak pkai jgk...dah xblh bendung mls ni...

hahaha. sy pulak jd rajin mndi. xske bau badan. 😅