Breastfeeding

Ada x sesiapa yg ada brest besar n puting tu mcm x timbul sangat walaupon dh picit2 pam2 pon timbul sikit je pastu tenggelam balik..huhu mcm mna ye nk bagi baby minum..asal sumbat je baby mcm ee ni apa ni..haha

1 Balas

😂😂😂 sorry tergelak. Tp Kwn sy ada mcm ni dia pam je smpai 2 tahun.

10mo ago

hahaa kan sy kt umh pon mmg gelak tgk ank sy buat mcm tu.. pandai pulak dy eee kan kita haha..kdg cuba buat tiru dlm utube..tp bila ltk je baby (baru usia 15 hari)dkt pangkuan amek je breast dh kdg dy meronta terhimpap muka haha terkejut mat kawan..haha sejak haritu xnk bg dh.. takut.. tu la pam je la nak.. xdk rezeki ibu mu unik sngt