no movement

preggy already 20weeks. tp still no baby bum or any movement. normal ke tak benda tu? im worried. so damn worried. berat pun xnaik2. ?

10 Balas

Depend dengan ketebalan perut rasanya. Sy 3 bulan dah rasa movement. 4 months plus dah ada bump skit. Masa kurang dari 3 months berat 39 je 😭. Then hari2 minum susu Alhamdulillah berat makin naik. Sometimes I nak rasa heartbeat baby I akan mengereng and pgg kwsn yg agk keras then I blh rasa heartbeat baby. Maybe u can try. Dont worry, bykkn bercakap dgn baby. I pernah rasa risau macam tu dulu ☺️