kencing berdarah

Pragnent dah 18 w...selang 2-3 hr kencing berdarah...tp x dak sakit kat mana- mana pun ...sesiapa pernah alami tak...

9 Balas

Pegi hospital . Saya pernah mengalaminya minggu lepas . Doktor kata ancaman keguguran . Alhamdulillah kandungan dah okay .

Segera jumpa doktor ye sis. Tu tak normal. Semoga dipermudahkan urusan sis dan selamat semuanya. Aamiin 3x.🤲🏻 💕

Mungkin darah sporting tu sis.. Bukan keluar dari saluran air kencing pape pun boleh refer doctor

Sy prnh.. g scan tgk bby ok.. uri ok.. test2 tgk kna kencing kotor

Minum air kosong byk2. Air manis lain tglkan. Jmpa doktor

Jumpa doktor segera ye sis.

Refer to doc sis

g hospital sis.. xok tu..

Jmp dr