Trimester 2 (Kencing kotor)

Hai ada tak sesiapa sini pernah mengalami kencing berdarah tp 1-2 hari je lepastu hilang dah, tapi lama2 datang lg lepastu hilang lagi. Adakah sebab terlalu minum air manis dan makan daging?

1 Balas

Kurang minum air putih… boleh jadi infection jugak kalau dah darah tu… Bahaya… kena banyakkan minum air masak air barli bagus jugak

2mo ago

Tq, mungkin sy kena stop minum air manis dlu, air barli cmna ye nak buat? Xpernah minum. Tapi kalau boleh buat sendiri, boleh bagi cara2 dan bahan2 dia? Ada effect tak sma janin kalau ada darah?