Kencing berdarah

Ade x sape2 yg sma dgn sy...kencing berdarah..

7 Balas

tak normal tu better g klinik sis check air kencing mesti sangkut kencing kotor kurang mnum air ..klo pergi klinik nnti dia bgi antibiotik khas tuk ibu mngandung saya spnjang mngndung dri 28w mmg sllu kene uti smpai la 33w kencing ada drh sikit on antibiotik okay sikit kencing lawas lps tu ..apapun bawa cepat2 tkut effect kat bby ..

8mo ago

sy start de bleeding...

Pregnant ke? Mungkin kencing kotor. Anak saya 5 tahun pernah kencing ada darah. Beserta sakit memulas kat ari2. Nasib baik lah dia dah pandai mengadu mana sakit. Check rupanya kencing kotor dah teruk. Puncanya, dia suka tahan kencing sebab tak suka kencing kat school. Dr bagi antibiotik seminggu, Alhamdulillah elok terus.

hi awk sama mcm saya…tp sy bleeding nya tk nmpk bila buat urine test shj baru nmpk…tp doktor/nurse tkde bgi ubat apa2 sbb sy dh follow up dgn pakar…bila follow up dgn pakar dia suruh follow up after saya bersalin huhu

8mo ago

semoga selamat sehingga bersalin...jga diri ye awk. sy xde rezeki kali ni

pergi refer kk sis.. i banyak kali buat urine test before preggy ni urine ada darah n kena refer hospital after beberapa kali appointment cek dekat kk tak tahu punca.. minggu depan kena refer hospital dah. negrolgi..

8mo ago

sy dh g spital.. skrg dlm pemantauan .sbb bkn je kncg kotor..tp de bleeding

kalau ada yg sama means semua tu dalam bahaya. pegi je hospital/klinik check urine. takut darah sbb lain ataupun awak UTI. kalau tgh pregnant uti bahaya jgk tu. kena on antibiotik

8mo ago

ya ya..sy aritu mmg trus ke spital dan dpt antibiotik. tp xde rezeki. keguguran berlaku smlm

Tk normal better pergi hospital sebelum apa2 jadi sis

8mo ago

sy mmg trus g spital aritu..dan xde rezeki sy....sy keguguran semalam(13sept)

tak normal. pergi hospital

8mo ago

sy mmg trus g spital aritu..dan keguguran semalam(13sept)