Upt problem?

Possible tak upt problem? Saya ada beli 3 jenis upt. Upt strip ms.tell me(+ve), upt cassette disclosure(+ve), upt omeco midstream(-ve). Yg omeco paling pricey tpi tak ada naik line langsung. Yg lain walaupun samar tapi ada la.. hm pening. Nak beli dipntell farmasi saya pergi tu tak ada. Clear blue pulak belum mampu 😅

Upt problem?
8 Balas

Kalau saya lagi suka beli dip&tell terus. Kalau kedai tu takda, mmg saya cari kedai lain. Cos based on experience, dip&tell tak mengecewakan saya. Upt lain yg beli kt pharmacy pun pernah scam saya. Dip&tell ni saya lagi 2 3 hari period pun dah nampak samar terang. Ni sbb saya period regular tau 🥰

Yang upt biru tu nampak line macam kembang. Macam terlebih urine pun ada. Sis try lagi nanti guna upt lain ya 😊

sensitiviti semua UPT tu sama ke? semua tu awak guna air kencing yg sama ke? semua ni affect result upt tu

Bdasarkn pandangn mata saya, tiga2 upt tu consider negative.. mungkin bley tgk komen2 yg lain nant..

11mo ago

Baik puan, terima kasih respon.. ada satu lg yg cassette jelas tapi sy tak snap.. runsing dibuatnya 😁

bg sy upt strip biru tu takut indent. yg pink tu -ve. sis dah lewat period ke?

10mo ago

kalau boleh tau apa penyebab indent ye?

Try semula test 48jam, sis guna dipntell lebih sensitive n accurate

yg 2 strips tu 1line, yg 1 cassette tu pun 1 line

Puan pergi klinik untuk confirmation