Confius

Its positive or not???

Confius
74 Balas

Positif maybe sis test awal sangat . Sama macam saya . After seminggu test balik dah pekat line kedua tu 😘 Nak lagi confident guna clearblue tu . Boleh detect pregnant or tak and ada tulis berapa weeks .

5y ago

Clearblue digital sis

Actually dia dlm keadaan samar2 lg tu..nanti lg 2 or 3 hr lg dear boleh test blk pkai brand Clear Blue..yg tu lg jelas n x was2.. tp nk say Tahniah kt dear...kalau samar2 ni in sya Allah Ada baby..hehehe...

4y ago

Yes btul tu.. dulu anak pertama saya mcm tu jugak.. check samar2 mcm ni

Tunggu berapa hari lagi sis..sy dulu macam ni, confius jugak..tunggu dalam 4, 5 hari baru makin jelas..then, beli clearblue untuk confirm kan balik dah berapa weeks..😊

Nampak macam positif. Tapi kalau nak lebih pasti, boleh cuba sekali lagi lepas 7 hari. Mungkin masa itu level hCG sudah makin tinggi.

in syaa Allah, +ve. awal2 kdg xclear 2nd line tu.or sbb byk minum air.. saya pun mcm tu. Do confirm with dr tho.

In Sha Allah ve+ tu, sya punya dulu lgi samar dri sis and now dh 6bulan😊😊 Alhamdulillah

Mine this morning.. I really it is absolutely positive..I'm crying🤭🤩

Ade tuu...wahh bestnyaa feeling masa mula2 cek dlu camni la..skrg dah 32weeks..😉

same ngan sye.. sbb awal lg tu sis.. bila sy cek doc, sy preg 4 weeks..

5y ago

Saye pn same sis... Tunggu mnggu dpn nk chek skli lg.... Tp skrng mabok yg tramat sngt....

baik pergi klinik mx pengesahan doc .. boleh saya thu period dah berape bulan tak dtg?

5y ago

Sis last month tu perioud berapa ari ye?