Buat lagi dalam masa seminggu. Nampak macam positive tapi kabur mungkin hormon hcg masih rendah sebab terlu awal. Kalau scan pun mungkin belum nampak. Ingat tarikh last period, better tunggu kandungan 6 minggu ke atas baru pergi scan untuk pengesahan. Good luck.

Awal sgt sis…takut mcm saya hari tu……sebab hormon je….nk kepastian tunggu beberapa minggu…..atau tunggu pariod…..klu x dtg jgk…nnti test lgi….kot la line terang…..

waktu paling sesuai nak cek UPT . lepas bangun tido . pagi2 tu nak solat subuh. sebab waktu tu badan kita x bercampur makanan lain lagi . so HCG tinggi . try lah . in shaa Allah

Saya mcm ni juga sis.. Opk saya terang dua2.. Upt samar sgt.. Tp xtahu preggy x.. Sbb saya dh 3bulan lbh xperiod ni.. Tkt nak bhrp😢

Buat test lagi seminggu, Insha-Allah ade tu. Macam sy memula satu line je. Lagi seminggu test terus naik double line terang

atas tu samar tersangat samar, yg bawah tu langsung tak nmpk garis ke-2, dari kaca gambr ni la

Masih awal lagi.. Klu tgok drpd UPT nmpk kabur.. Tp klu sis nak kepastian boleh rujuk knlik..

insyaAllah macam ada 2line tu ..cube test lagi dalam minggu dpn..semoga ad rezeki ye

nampak kabur, better ke klinik untuk pengesahan.

samar2 better pergi swasta untuk scan