Positif ke upt saya?

Positif ke nie mommies? masih tertanya tanya.

Positif ke upt saya?
99 Balas

YA TUHANN.. POSITIVE LAH TU. beli upt kan dah siap plastik packaging nya, belakang tu tulis kalau double line (2 line) maknanya mengandung. Kalau 1 line maknanya tak mengandung. Tahniah sis, awak mengandung. Boleh ke kk untuk buka buku pink pulak sekiranya dah cukup 8 weeks.

5y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis nak buka buku. Nanti jangan lupa bawa salinan ic sendiri dan suami dan juga salinan surat nikah. Sis kira nanti dah masuk 8 weeks baru bolh buka. Kalau buka awal2 4-5weeks nurse suruh dtg balik nanti hehe. Call dulu kk berdekatan ya utk info lanjut. 😊

Hurmm 🤔kalau sy tgk dkt manual blkng plastik balut bnda alah ni ..jwpn yg sis mnta tuk d konpem kn tu..sprt dlm pic ni.. dia double line kn... Maka maksudnye sis peknen.. hrp manual ni dpt mmbntu sis....😅✌️tahniah sis.. take care ea..

5y ago

Klau nk confirm g klinik sis tnya doc buat scan..

yep.terang n bsuluh.. jika dh kawen pergi klinik bwk kad kawen utk buka buku pink. jika belun kawen pergi klinik bwk waris atau penjaga utk buka buku pink.. welcome to pregnancy phase..😍

mcm saya dulu. check awal minggu ke8. samar2. org kata kalau bacaan mcm ni baby boy. mana tahu? rezeki Allah kan. Kita doa yg baik2 shj 😆 btw tahniah sis

Aritu Saya punya upt pun mcm sis punya tu .. g scan tk brp nampak lg .. Dua minggu kemudian Saya g scan baru nampak baby

Tahniah mommy to be. Sama mcm sy dulu,line mcm x terang ,tapi sbb awal lg , mgkin msih baru.

Dekat plastik upt tu takde tulis ke kalau double line ni preggy ke tak? 💆

tahniah sis.. jga kandungan elok2.. doakan sy dn momies yg lain jgk ye😉

Tahniah.. Sy pun baru je check malam tadi.. Alhamdulillah positif 🤲

Beli upt sebenarnye untuk apa erk.........😌😌😌