Selamat Hari Raya ... Sy nk tnya pada bunda yg ada disini Ini hasilnya positif atau negatif tq bun

positif Apa Negatif

Selamat Hari Raya ...
Sy nk tnya pada bunda yg ada disini
Ini hasilnya positif atau negatif
tq bun
2 Balas

Hai, selamat hari raya korban. Nampak negatif. Tunggu sebulan lewat period. Jika pregnant akan dapat double line sama terang sis.

3y ago

owh ...yer bund .. saje try test sbb 3 ari nie rasa mual setiap pgi , tiap kali mkn xsampi 1 jam dh muntah .. bile test ada garis mcm tu .. btw terima kasih dh sudi jawab 🙏🙏🙏

Test lps 3 hari..moga ada rezeki sis

3y ago

Alhamdulilah ...tahniah siss yer sy amalkn asic folic , sedekah tu mmg ada sis .. insya Allah Terima kasih siss